onsdag 25 januari 2012

Kökschef- Check!

Min snälla mamma har frågat en bekant om hon kunde tänka sig ansvara för köket under bröllopet och hon sa JA! Perfekt! Då är en sak avklarad:) Nu ska jag även tillfråga de andra som vi har tänkt kan hjälpa till i köket.
Jag har funderat ganska mycket på hur mycket kökspersonalen ska få betalt eller om de ska få en gåva eller hur man gör. De är inte utbildade inom området utan är mina vänner eller har anknytning till familjen på något sätt (utom kökschefen som bara är vän).

Möjligt att jag skrivit detta tidigare, men här kommer en uppdaterad meny:
Stekta kroppkakor
Varmrökt lax, kokt potatis, sås, sallad, bröd, smör, ost
Dessertbuffe med endel hemligheter:) Lite citronsmaker och chokladsamker
Tårta och kaffe

Vad tycks? Vi tror att vi kan komma undan ganska bra rent ekonomiskt med detta. Tror att mest pengar kommer gå till lax och tårta. Fina tårtor!!Nu..Dags för skolan..

2 kommentarer:

  1. Jag tycker att det är en jätterolig idé att ha kroppkakor eftersom att vi är från Blekinge. Resten av menyn är minsann inte dålig den heller. Blir säkert kalas! / Lilique från BT

    SvaraRadera
  2. Hejsan. Kul att du lämnade en kommentar. Vilken trevlig blogg du har. Ska kika mer när jag inte har lika bråttom, men ser att du är lika pysslig som jag =) Kul. Då kan vi dela lite ideér =) Ha det bra.

    SvaraRadera