söndag 4 mars 2012

Bordsplacering

Snart bara 5 månader kvar till den stora dagen:)
Jag funderar just nu på två saker: 1) hur ska det lösa sig med musik?? 2) hur ska vi placera folk på festen och hur ska de få "hitta" sin förutbestämda placering?

Jag skulle vilja ha fina namnskyltar vid varje plats antingen med namn eller någon slags symbol på som är kopplad till ett specifikt namn. Namnskyltar som jag tycker är söta:
Vi kommer ha långbord så det blir inte bordsnummer på det sättet man kan ha om man har tex runda bord. Jag tänkte ändå att man kan avgränsa borden så att det blir som olika sektioner i alla fall och sen att man har tydliga skyltar för vilka platser som tillhör vilket bord.

Jag gillar iden med att folk går och tar en blomma eller en ask eller något med namn och indikation på var i lokalen de ska. Då får man gissa sig lite fram och det kan kanske vara läge att fråga någon man inte träffat förutom vad som står på namnlappen på andra sidan bordet:)

Någon med förslag på vad man kan ha som "hämtobjekt"? alltså det gästen får med ett nummer eller ett bordsnummer och sitt namn? En tändsticksask, en lapp, en blomma, en eller ett någonting annat?

1 kommentar: