torsdag 22 december 2011

Menyförslag

Jag tänkte presentera ett litet menyförslag till bröllopet:) Har börjat tänka på det nu på jullovet när jag har kommit hem till mina föräldrar. Mamma säger att hon bara oroar sig för maten och de som ska hjälpa till i köket. Lite koll på vad vi önskar för meny har jag, men inget bestämt, likaså kökspersonal.

Mingel:
Vi har inte bestämt om vi "måste" ha champange eller inte. Våra släkter är nog lite olika vad det gäller alkohol så vi vet inte riktigt, men om det blir champagne så kommer det finnas alternativ såklart som kommer vara lika naturligt att välja. Typ något bubbligt, gärna orange:) Tror inte det kommer bli snittar eller liknande, beror lite på när vi ska fotograferas osv.

Förrätt: Eftersom jag kommer från Blekinge är jag uppfödd på kroppkakaor och det finns många i släkten som skulle kunna hjälpa till att göra dessa kreationer. Vi ska försöka göra dem lite mer än bara kroppkakor.

Huvudrätt: Varmrökt lax med potatis och kalla såser
IMG_46060

Efterrätt: Efterrätten är tänkt att vara buffe av små små efterrätter som kan förberedas innan. Många fina inspirationsbilder har jag hittat.
Tårta: Här har jag en favorirt! Längst ner i högra hörnet:)

Mat till senare på kvällen..bestämmer vi senare..

Vi kommer att föraöka att blanda in temafärgen orange i rätterna! Om någon vet något annat än morötter som är orange, något man inte tänker på så mottages alla tips med tacksamhet!

1 kommentar:

  1. Spännande sida! Jag hittade dig i ett forum på bröllopstorget (jag är EochM) och kikade in här.

    Orange mat...paprika, apelsin, sharonfrukter, physalis. Ska bli spännande och se hur maten blir!

    Kommer du också från Karlskrona?

    SvaraRadera