fredag 10 augusti 2012

Uppdatering och avslöjande bilder:)

Uppdateringens dag:)

Det är ju bara en vecka kvar nu tills det är dags för att fixa lokal och sen dagen efter gifta sig..det kommer bli roligt, men man vet ju inte hur det kommer kännas eftersom man aldrig gjort det förut. Mycket som ska klaffa och många som ska samarbeta för att det ska bli så bra som möjligt. Tror det går vägen utan några större problem, bara jag får mamma lugn..hehe:)
Ja, det var diverse gerjer. Namnskyltar, vigselprogram, bordsplaceringstavla, "hur-man-skriver-i-gästboken-tavla", lappar till bordsdryck och mat, chokladbitar (mums!), tackkort, lite småpresenter, tyg som ska fungera som duk och små vimplar i papper där det står "just married" (ska hängas upp i taket).


Om jag nu ska komma i brudklänningen får jag nog gå ut på promenad nu innan handbollsmatchen, lär ju inte bli efter den i alla fall om jag känner mig rätt...:)

Efter att bröllopet är över får jag väl byta lite fokus här på bloggen och jag har lite ideer om det nya temat. Jag har fått inspiration från mina arbetskamrater i sommar. Samtidigt har min bild av mig själv lite förändrats och bröllopsresa till bikiniländer hägrar. Jag vill bli stark:) Ingen biff, bara stark!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar